Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de organisatie van de KunstRAI na uitvoerig overleg besloten het evenement te verplaatsen. De volgende editie van de KunstRAI zal plaatsvinden in het najaar van 2021. Een concrete datum volgt zo spoedig mogelijk. We vertrouwen erop dat dit uitstel meer zekerheid biedt voor een veilig evenement en hopen jullie dan te zien. Vanaf 20 mei kun je alvast online een preview van de beurs bekijken:

Young Collectors Circle

Jaarlijks wordt tijdens de KunstRAI een speciaal programma voor jongeren georganiseerd. Het programma staat dit jaar in het teken van verzamelen van moderne en hedendaagse kunst. Dit jaar wordt het avondprogramma georganiseerd in samenwerking met Young Collectors Circle en zal vinden op zaterdag 17 oktober.

Young Collectors Circle, hét platform voor startende kunstverzamelaars van alle leeftijden, geeft een stoomcursus kunst kopen. Tijdens een 45 minuten durende Crash Course kom je alles te weten over het kopen van kunst. Je leert meer over materialen en technieken, de kunstmarkt, prijzen en het presenteren van kunst in je eigen huis. Aan de hand van concrete voorbeelden en handige tips ga je goed voorbereid de beursvloer op.

Kijk op www.youngcollectorscircle.nl voor het programma van Young Collectors Circle en zie hoe je je kan aanmelden.

Wil je meer weten over het programma? Mail ons dan hier voor meer informatie.

Photo: Saffron Pape Photography