Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de organisatie van de KunstRAI na uitvoerig overleg besloten het evenement te verplaatsen. De volgende editie van de KunstRAI zal plaatsvinden in het najaar van 2021. Een concrete datum volgt zo spoedig mogelijk. We vertrouwen erop dat dit uitstel meer zekerheid biedt voor een veilig evenement en hopen jullie dan te zien. Vanaf 20 mei kun je alvast online een preview van de beurs bekijken:

Kiki and Joost Design Studio

Kiki en Joost worden vaak onder één noemer genoemd, toch hebben zie ieder een heel eigen handschrift en identiteit in hun werk.

Joosts werk toont zijn voorliefde voor bijzondere constructies en de bijbehorende details. Het creatieve proces verloopt op een vrij instinctieve manier al doende in zijn werkplaats.

Joost gebruikt gedurfde vormen en sterke lijnen om nieuwe gewaagde ontwerpen te creëren.

Kiki’s wereld is speels en kleurrijk, lyrisch en persoonlijk, maar verfijnd door bekwaam vakmanschap. Haar werk vertelt verhalen.

Samen straalt hun werk vrijheid en experiment uit.

Hun werk is wereldwijd in musea, galeries en beurzen gepresenteerd, waaronder in Bazel, Londen, Parijs, Milaan, Venetië, New York, Tokio, Rome en Miami.

Tijdens de KunstRAI 2020 zullen Kiki en Joost in een speciale presentatie bij Rademakers Gallery worden gebracht.