Menu

Hotels

Lloyd Hotel Amsterdam

Het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is het eerste ‘een tot vijf sterren’ hotel van de wereld. Het is gevestigd in een gerenoveerd gebouw stammend uit 1920 en is een ware showcase voor Nederlands design. Kamers zijn ingericht met hedendaags ontwerp wat perfect past in de historische setting. Zowel in de openbare ruimtes als in de kamers, is gratis draadloos internet beschikbaar. Daarnaast beschikken alle kamers over satelliettelevisie. De 1-ster kamers hebben een gedeelde badkamer en toilet op de gang. Bij alle andere kamers heeft het verschil in sterrenclassificatie van de kamers betrekking op de grootte en niet op de inrichting of faciliteiten.

Op 150 meter van het hotel bevindt zich de tramhalte Rietlandpark. Vanaf hier is het 2 haltes naar de Passenger Terminal, en 3 haltes naar het Centraal Station van Amsterdam. Het Leidseplein en de Jordaan zijn eveneens binnen 15 minuten te bereiken met de tramlijn 10.

Speciaal voor bezoekers en deelnemers van Kunst RAI 2015 biedt het Lloyd Hotel een speciale korting van 15% op het best beschikbare tarief.

U kunt de kamers direct boeken via de website www.lloydhotel.com ; gebruik daarbij de promocode KUNST om gebruik te maken van de speciale prijzen. De korting is voor al onze kamer types en boekbaar voor de periode van 4 t/m 9 juni 2014. Uiteraard kunt u ook telefonisch een reservering plaatsen.

Lloyd Hotel & Culturele Ambassade
Oostelijke Handelskade 34
1019 BN Amsterdam
Tel: +31 (0)20-561 36 36
www.lloydhotel.com