Menu

A Curious Affair x Kunstkabinet

5 april is het weer zover! QLICK Gallery organiseert wederom “A Curious Affair”, dé avond voor kunstverzamelaars tijdens de KunstRAI. Op deze besloten avond blijft de beurs speciaal voor ons open van 9 uur ’s avonds tot 12 uur ’s nachts!


A Curious Affair is een avond samengesteld in het bijzonder voor de jonge en beginnende kunstverzamelaar. Deze avond zal in het teken staan van het beleven van kunst op verschillende manieren, met meer inzicht, nieuwe introducties en uiteraard nieuwe ontmoetingen.

Na sluitingstijd van de reguliere beurs is het tijd voor ons programma. Wat kun je verwachten:

  • Van kunst kijken naar kunst kopen? We gaan in gesprek met Manuela Klerkx en Oscar van Gelderen voor een spoedcursus verzamelen. Ze ontsluiten de kunstwereld en laten je kennis maken met alle aspecten van het verzamelen, waarbij ze in gesprek gaan met een jonge verzamelaar en de vragen beatwoorden als: hoe begin je een collectie, hoe ontwikkel je je eigen smaak en stijl en uiteraard tips en tricks voor je eerste aankoop.
  • De KunstQuiz met Kris: test je kunstkennis onder de bezielende leiding van quizmaster Kris van der Hart.
  • A tour in the dark: een rondleiding langs speciaal geselecteerde kunstwerken in het donker. Je wordt meegenomen door professionele gidsen over een lege beursvloer bewapend met een zaklamp om de werken uit te lichten. Hierdoor valt de ruis weg en krijg je de mogelijkheid om het werk in je op te nemen zonder extra prikkels.

Facebook event pagina

Het hart van de festiviteiten bevindt zich voor het KunstKabinet: een speciaal samengestelde stand voor de startende verzamelaar met een beginnend budget. Het merendeel van de werken is daarnaast ook aan te schaffen via de KunstKoopregeling van het Mondriaan Fonds.

LET OP: dit is een exclusief event, dus zorg dat je op de gastenlijst komt! Dit doe je door een email te sturen naar info@qlickeditions.com met in het onderwerp “RSVP A Curious Affair”. Mocht je aan de rondleiding mee willen doen, zet dit dan ook even in je mailtje, zodat je verzekerd bent van een plekje. Er zijn er namelijk maar 40 beschikbaar!

Voor meer informatie: QLICK Gallery, Fleur Shekel en Esther Munsters, tel. 020-7794478