Menu

A Curious Affair x Kunstkabinet

Yes! Ook dit jaar organiseert QLICK Gallery een exclusieve avond waarbij de KunstRAI speciaal tot 12 uur ’s nachts openblijft. Een avond voor de jonge en beginnende kunstverzamelaar. Het belooft A Curious Affair te worden…

Op donderdag 5 april zal “A Curious Affair” plaatsvinden vanaf 20:00 tot 00:00. Na sluitingstijd van de reguliere beurs begint de avond pas echt!

Een avond geheel in het teken van de kunst met nieuwe inzichten, nieuwe introducties en nieuwe ontmoetingen uiteraard onder het genot van een speciaal drankje. Dit jaar is de “Tour in the Dark” ook weer een onderdeel. Deze unieke rondleiding in het donker over een lege beursvloer laat je kunst op een geheel nieuwe manier beleven.

 

Het hart van de festiviteiten bevindt zich voor het KunstKabinet: een speciaal samengesteld stand voor de startende verzamelaar met een beginnend budget. Het merendeel van de werken is daarnaast ook aan te schaffen via de KunstKoopregeling van het Mondriaan Fonds.

LET OP: dit is een exclusief event, dus zorg dat je op de gastenlijst komt! Dit doe je door een email te sturen naar info@qlickeditions.com met in het onderwerp “RSVP A Curious Affair”. Mocht je aan de rondleiding mee willen doen, zet dit dan ook even in je mailtje, zodat je verzekerd bent van een plekje. Er zijn er namelijk maar 40 beschikbaar!

Voor meer informatie: QLICK Gallery, Fleur Shekel en Esther Munsters, tel. 020-7794478