Menu

Backstage

Een Kapiteins Gewaad
In Een Kapiteins Gewaad zien we een samenwerking tussen Gallery SCHUIT van Stephanie Schuitemaker en ontwerper Johannes Offerhaus. Samen tonen zij een selectie draagbare kunstwerken van jonge ontwerpers, verweven met het textiel van de muren. Het is een expositie die kunst en mode verbindt. De metershoge doeken die aan het plafond hangen maken de expositie een ware experience.

WOW
WOW is een creatieve Amsterdamse broedplaats aan de Wildzanghlaan, waar jonge, onlangs afgestudeerde kunstenaars wonen en werken. Er is uitgebreid gelegenheid om elkaar te inspireren en samen te werken. Dit resulteert in intrigerende cross-overs tussen beeldende kunst, mode, design, muziek en film, waarvan op de KunstRAI een selectie wordt getoond.

 

Sluijters Prijs
De KunstRAI is trots de locatie te zijn waar de winnaar van de Sluijters Prijs voor jong talent in de schilderskunst zal worden getoond. De prijs wordt eens in de twee jaar toegekend door de Stichting Kunst aan de Dijk te Kortenhoef. Alle Nederlandse kunstacademies dragen hiervoor het werk van hun beste studenten aan. Dit jaar is de prijs uitgereikt aan Liesbeth Piena, die in een speciale solo-presentatie haar werk zal tonen. De werken van andere genomineerden zullen ook aan bod komen.

www.kunstaandedijk.nl