Menu

Events

A CURIOUS AFFAIR X HET KUNSTKABINET

Yes! Ook dit jaar zal QLICK Gallery weer een avond organiseren waarbij de KunstRAI tot 12 uur ’s nachts openblijft. Een avond voor de jonge en beginnende kunstverzamelaar. Het belooft A Curious Affair te worden. Op donderdag 5 april zal A Curious Affair plaatsvinden vanaf 21:00 tot 00:00. Na sluitingstijd van de reguliere beurs is het tijd voor een speciaal programma en een ‘tour in the dark’, bijgelicht door zaklampen.

Voor meer informatie: Qlick Gallery, Fleur Shekel en Esther Munsters, tel. 020-7794478 

Lees verder

BOEKPRESENTATIE  Anke Roder ‘PAINTERS FERN’ 4 APRIL 20.00

HUUB HANNEN GALERIE stand 80

Op de openingsavond wordt rond 20.00 bij Huub Hannen Galerie (stand 80) het nieuwe boek van Anke Roder gepresenteerd.

In de solopresentatie van haar recente schilderijen staat een imaginaire reis naar een eiland centraal. Ze tonen een geabstraheerde blik op de horizon, die verte die altijd op een zelfde afstand zal blijven. Kleuren worden vervormd en geïntensiveerd, de natuur is groots aanwezig.

In het boek worden een reisverhaal, pagina’s uit een zeewierenherbarium, oude polaroids en de nieuwe reeks werken op bijzondere wijze samengevoegd.

U bent van harte welkom!

 

 

KunstRAI diner

Een buitenkansje voor liefhebbers van kunst én gezellig samen eten: op zaterdagavond 7 april wordt vanaf 19.00 uur het traditionele KunstRAI diner geserveerd te midden van de kunst. Galeriehouders nodigen hiervoor hun beste klanten uit, maar ook voor andere kunstliefhebbers dekken wij graag een tafel!
Het 4-gangen menu kost, inclusief uw ticket tot de KunstRAI én een wijnarrangement, € 85,- per persoon.
De KunstRAI is die avond exclusief open voor de dinergasten.

Voor reserveringen en/of vragen kunt u contact opnemen met de organisatie:
+31 (0)20 626 40 20
info@kunstrai.nl

Het online kunstplatform Gallerease vormt een brug tussen verzamelaars en kunsthandel. Door samen te werken met gerenommeerde galerieën en kunsthandelaren voorziet Gallerease de bezoeker van een hoogwaardige collectie fine art, antiek, design en juwelen. Dit alles is zichtbaar op één platform waar je in het comfort van je eigen huis de collectie kan ontdekken en voorzien wordt van gedetailleerde informatie. Door het omarmen van transparantie en toegankelijkheid, inspireert Gallerease een breed en internationaal publiek om met vertrouwen kunst te kopen.