Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de organisatie van de KunstRAI na uitvoerig overleg besloten het evenement te verplaatsen. De volgende editie van de KunstRAI zal plaatsvinden in het najaar van 2021. Een concrete datum volgt zo spoedig mogelijk. We vertrouwen erop dat dit uitstel meer zekerheid biedt voor een veilig evenement en hopen jullie dan te zien. Vanaf 20 mei kun je alvast online een preview van de beurs bekijken:

Art Preview

 • Verbeelding tegen de verveling

  “Niet alleen het kunstwerk wordt in het licht van de afgelopen maanden opnieuw bekeken en begrepen. De navelstarende thuiszitter lijkt regelmatig uiting te willen geven aan de onzekere situatie via het kunstwerk.”

  lees meer

 • Kiki en Joost op de KunstRAI 2020

  “Kiki’s wereld is speels en kleurrijk, lyrisch en persoonlijk, maar verfijnd door bekwaam vakmanschap. Haar werk verteld verhalen.”

  lees meer

 • 25 jaar Galerie Carla Koch: een kwarteeuw hoogwaardige studio-keramiek en glas

  “Deze unieke niche binnen de kunstwereld krijgt niet de aandacht die het verdient, terwijl er zulke mooie dingen gebeuren. Daarom blijf ik dit genre via beurzen en tentoonstellingen promoten en steunen.”

  lees meer

 • Female Artists

  A sample of 82 of the top global fairs from Artfacts.net in 2018 showed that of the approximately 27,000 artists who had work exhibited, just 24% were female versus 76% male.

  lees meer